Saša Obradović, Foto: Starsport

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović prokomentarisao je činjenicu da u svom timu ima igrača kalibra Majka Džejmsa.

Džejms je jedan od opasnijih bekova u evropskoj košarci, a u timu Monaka, koji je u četvrtak uveče pobedio Crvenu zvezdu 91:80, uparen je sa Danilom Anđušićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Obojica mogu da počnu da „sipaju“ kada je to potrebno njihovim ekipama, iako su u Pioniru neki drugi momci dospeli u prvi plan.

Džejms je meč završio sa samo deset poena, Anđušić sa osam, ali je Obradović vrlo zadovoljan što ih ima na raspolaganju.

„Anđušić je uvek pretnja, jedan od važnijih naših igrača, osećam da je bitan šraf, kao i Majk Džejms. Sve dok imamo tim koji može da olakša posao svakom od njih, lakše je da se igra“, rekao je Obradović posle meča.

Upitan za nezgodan Džejmsov karakter, zbog kog je bilo trzavica i zbog kog se posvađao sa trenerom CSKA Dimitrisom Itudisom, Obradović je odgovorio bez zamerke.

„Dobar dečko“, prokomentarisao je trener Monaka uz osmeh. Podsećamo, njega su navijači u Pioniru dočekali uvredama, zbog načina na koji se rastao sa Zvezdom krajem 2020. godine i zbog činjenice da nije odustao od potraživanja prema klubu.

BONUS VIDEO: Navijači Crvene zvezde vređali Sašu Obradovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar