Saša Obradović, Foto: Printscreen Sport klub

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović kaže da je njegov tim drastično popravio igru u drugom poluvremenu i zato pobedio Crvenu zvezdu.

Obradovićeva ekipa je na gostovanju u Beogradu slavila 91:80 u meču 25. kola Evrolige, uprkos tome što su crveno-beli vodili i sa 20 poena prednosti.

PROČITAJTE JOŠ:

„Osećam se dobro zbog pobede. U drugom poluvremenu smo istupili, način na koji smo igrali i popravili se u odbrani. Uradili smo nešto što je Zvezda uradila nama u prvom poluvremenu. Pokazali smo više talenta i više ofanzivnih rešenja. Pronalazili smo mismečeve i to je to. Srećan sam zbog nove pobede, pa i dalje možemo da maštamo o top 8“, rekao je trener Monaka posle meča za Sport klub.

Navijači su ga dočekali uvredama na početku utakmice, zbog načina na koji se rastao sa klubom pre nešto više od godinu dana. Govoreći o sebi,

„Svi znaju o kome se radi. Ne treba nikome da objašnjavam. Nikome nisam dugvao u životu. Tako vaspitavam i svoju decu. Meni je isto bilo kao Albu kad sam vodio, krivo mi je bilo što se neko izražava kako se izražava. Jako mi je krivo što nisam doživeo ovakvu atmosferu kao trener Zvezde Uzeti su mi snovi, ali sad nije važno. Ovo je Zvezdino odelo, sa njim ću u Top 8 da idem“, istakao  je Obradović kasnije na konferenciji.

Na pitanje da li sebe nekada vidi kao trenera Zvezde, odgovorio je kratko: „Ako Bog da“.

Podsećamo, Zvezda sledeći meč u Evroligi igra protiv Uniksa iz Kazanja, 11. februara. Pre toga ima meč protiv Mege u ABA ligi.

Monako posle ove pobede ima značajno više šanse za top 8 pošto ima skor od po 12 pobeda i poraza na osmom mestu, dok je Zvezda sa 8-14 na 14. mestu.

BONUS VIDEO: Navijači Crvene zvezde vređali Sašu Obradovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar