Foto: AP Photo/Matt Slocum

Sve je iznenadila informacija da Džoel Embid boluje od Belove paralize, bolesti zbog koje se u manjoj ili većoj meri oduzme deo ili celo lice.

Embid ima blaži slučaj, ali situacija nije nimalo prijatna o čemu je centar pričao posle meča kada je javnost već saznala uprkos pokušajima da to sakrije.

PROČITAJTE JOŠ

To se dešava već neko vreme, imao sam i migrene. Sve je poćelo dan-dva pre utakmice sa Majamijem u okviru plej-ina. Prvo sam mislio da to nije ništa. Dosta me iritira, to je na levoj strani mog lica, na ustima i oku. Teško je, ali ja ne odustajem i boriću se uprkos tome. Nije to izgovor, moramo da nastavimo da se trudimo”, rekao je Embid na konferenciji za medije.

Mnogi gledaoci su postali svesni da se nešto dešava sa Embidovim licem svaki put kada bi u trelevizijskom prenosu krupan kadar prikazao najboljeg igrača Filadelfije. Bilo je jasno da, ako ništa drugo, Embid trepće samo jednim okom.

Nije poznato koliko bi paraliza mogla da traje. U pitanju bi mogli da budu i meseci.

“Nadam se da će ostati ovako. Imam mnogo lepo lice, nada, se da mi usta neće gledati u drugu stranu”, rekao je u šali Embid, koji je na konferenciji za medije nosio naočare za sunce.

BONUS VIDEO  Denver i Nikola Jokić stigli do 3-0 protiv Lejkersa u Los Anđelesu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar