Foto: Krka/Drago Perko/kosarka.si

Košarkaš Borca Stevan Karapandžić rekao je da je pred njegovom ekipom jako bitna utakmica protiv FMP-a i istakao da se čačanski tim bori svim silama da ostane u ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

„Pred nama je jako bitna utakmica protiv FMP-a, jedna od najbitnijih u sezoni. Doduše, sve će nam do kraja biti takve, jer se borimo svim silama da ostanemo deo ABA lige. Ipak, svi u ekipi smo optimistični da možemo da ostvarimo novi podvig“, rekao je Karapandžić za klupski sajt.

Košarkaši Borca dočekuju sutra FMP u odloženoj utakmici 18. kola ABA lige.

„Reč je o fizički dominantnoj ekipi. Poznajemo dobro protivničke igrače, tako da nema tajni medju nama. Doduše, FMP se u odnosu na naš prvi meč pojačao, ali to ne remeti mnogo“, naveo je Karapandžić.

Borac trenutno ima pet pobeda i 16 poraza, a FMP skor 8/13.

„Znamo kako protiv ekipe iz Železnika. Ako budemo igrali dobro u fazi odbrane i budemo kontrolisali skok, možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu. Podsetiću da smo odigrali dobro prvi meč, ali nedostatak iskustva, kao i jače individualne sposobnosti igrača FMP-a su na kraju presudili. Ali dobro ćemo se pripremiti za naredni okršaj“, rekao je Karapandžić.

„Sve u svemu, nadam se čvrstoj, dobroj utakmici, zanimljivoj za gledanje“, zaključio je on.

Utakmica Borac – FMP igra se u utorak od 16.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar