Foto: Tanjug/AP Photo/Joe Mahoney

Aron Gordon zadovoljan je debijem za Denver, naročito zbog saradnje sa Nikolom Jokićem, koji je na meču protiv Atlante mogao da igra "pod ručnom".

PROČITAJTE JOŠ

Rasteretio se Jokić i odigrao 28 minuta za dabl-dabl, tim je imao pet igrača sa dvocifrenim učinkom, jedan od njih bio je i Gordon, strelac 13 poena.

Već prvi koš bio je atrakcija zbog prepoznatljive asistencije Jokića, čija ga košarkaška inteligencija oduševljava.

„Sa njim je mnogo lako igrati, znamo šta traži od nas na parketu. Od početka mi je bilo mnogo zabavno na terenu, uživao sam zaista. Stvarno ima čudesnu moć dodavanja, neverovatno koliko je dobar u tome, na bilo kom delu terena. Njegov IQ probija plafon. Takođe, nisam bio svestan koliko će mi se Denver zapravo dopasti kao grad. Ovde je stvarno prezabavno, mnogo je zabavno biti sa ovom ekipom“, rekao je posle meča Gordon.

Njega je pohvalio Jokić rekavši da je „najvažnija i najbolja stvar što je prihvatio svoju rolu“, a Majkl Meloun objasnio je da će biti vremena za rotaciju Džavala Mekgija, koji kao novajlija nije imao priliku da debituje, ostavio ga je trener na klupi.

„Pakleno ga poštujem. Što se Gordona tiče, za njegovu prvu partiju, mislim da je na generalnom nivou bila izvanredna. Bila je ovo zabavna utakmica, igrali smo jedni za druge. A kada je tako, mi smo zabavan tim za gledanje“, naveo je Meloun.

NBA, rezultati

Toronto – Portland 117:122

Denver – Atlanta 126:102

Lejkers – Orland 96:93

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar