Foto: KK Partizan

Bogdan Bogdanović, as Sakramento Kingsa, iskoristio je boravak u rodnom Beogradu i da pogleda pripremnu utakmicu svojih naslednika u dresu Partizana protiv Dinamika.

PROČITAJTE JOŠ

„Došao sam u Beograd, stari kraj. Lepo je biti kod kuće i gledati Partizan“, rekao je za klupsku televiziju crno-belih Bogdanović, koji je u društvu predsednika Partizana Ostoje Mijailovića posmatrao meč.

Pre nekoliko dana poslednje pojačanje Partizana, Erik Mika, pojasnio je da mu je Bogdan prvi savetovao da bi trebalo da doše u najtrofejniji srpski klub.

„Iskreno, iznenađen sam potpisom Mike. odlično su ga skautirali. Prijatno iznenađenje. Postoji period adaptacije, tajming kod igrača. Ali, Mika ima iskustvo, igrao je već u Evropi, nije klasičan Amerikanac. Gledao sam ga na našim treninzima (Sakramenta). Igrao je i meč protiv Lejekrsa. Nije imao imao sreće da upadne u tim. Bio je blizu, ima talenta.“

Bogdan će dobar deo vremena u Beogradu provesti radno.

„Sad sam napravio program treninga za dalje. Polako se vraćam košarkaškim aktivnostima za 20-ak tada sa (trenerom) Acom (Matovićem)“, objasnio je Bogdanović plan rada.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar