Foto: Screeshot Youtube BG tourism

Luksuzni hotel čeka naše fudbalere.

Početkom aprila je delegacija Fudbalskog saveza Srbije posetila hotel u kom će „orlovi“ biti smešteni tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

Hotel „Rixos Gulf“ je tada bio u završnoj fazi izgradnje, ali je već sada jasno da će „orlovi“ imati idealne uslove za rad i pripremu, odnosno da će u sjajnom ambijentu dočekati mečeve protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Kamp se nalazi na idealnoj lokaciji, nedaleko od starog grada i odmah uz stadion 974, na kome će Tadić i drugovi odmeriti snage sa Švajcarskom u poslednjem kolu grupe G (2. decembar od 20.00).

Nakon obilaska hotelskog kompleksa, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je izneo prve utiske.

„Kao što vidite iz ovih snimaka, baza će nam biti na 200 metara od stadiona što je fenomenalna stvar. U redu, za prvu utakmicu protiv Brazila moraćemo da putujemo 45 minuta autobusom, ali zato na treću protiv Švajcarske možemo i peške do terena. Radovi su u toku, biće završeni u julu, a već u septembru je zvanično otvaranje kompleksa. Čestitam članovima delegacije Fudbalskog saveza Srbije koji su pre dva meseca bili ovde u Dohi i odabrali perfektnu lokaciju za smeštaj naše reprezentacije tokom Svetskog prvenstva.“

Hotel poseduje izuzetno luksuzne sobe, bazene, privatnu plažu, fitnes i spa centar, kao i sale za sastanke.

Čitav kompleks će biti potpuno rezervisan samo za „orlove“, pa će naši reprezentativci na miru moći da pripremaju utakmice.

Iz soba se pruža sjajna panorama na Persijski zaliv i upravo zbog toga noć u ovom hotelu košta više od 1.000 evra.

Srbija će igrati u grupi G zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Selektor „orlova“ je u petak saopštio kojih 26 igrača vodi u Katar, a taj spisak je čekala cela nacija.

Imao je Piksi i neke posebne zahteve za hotel Srbije.

„Sada smo obišli sve prostorije, neke su već završene, neke su u završnoj fazi. Imaćemo maksimalne uslove da se na miru pripremamo za sve što nas očekuje u novembru i decembru. Pre svega za ove prve tri utakmice protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Igračima sigurno neće biti dosadno, zamolio sam ljude koji vode računa o sadržaju da obavezno ubace i neke stolove za bilijar, stoni tenis i slične zanimacije. Sadržaj je veoma interesantan, imaćemo sve što je potrebno da se opustimo između treninga i utakmica i da odmorni dočekamo svako iskušenje. Mislim da će igrači biti zadovoljni, a to je najvažnije. Sobe su komforne, imamo salu za sastanke, veliki bazen ispred hotela i ceo kompleks će biti rezervisan isključivo za našu reprezentaciju“, rekao je tada Piksi.

BONUS VIDEO Luksuzni kruzeri – hoteli stižu u Katar

Komentari

Svi komentari (0)