Pravi luksuz za navijače.

Fudbalsko Svetsko prventsvo u Kataru je sve bliže i bliže (20. novembar – 18. decembar), a poseban tretman će imati oni koji se odluče za nešto luksuzniji smeštaj.

PROČITAJTE JOŠ

Čelnici FIFA su uveli novinu što se tiče smeštaja i zbog toga će u Katar doći tri velika kruzera, gde će biti smešteni navijači.

Kruzeri će biti otvoreni 13. novembra, a prvi koji je stigao u Katar je kruzer pod imenom „MSC World Europa“.

Pored njega neki od navijača će biti smešteni u kruzerima „MSC Opera“ i „MSC Poesia“.

„MSC Poesia“ i „MSC World Europa“ biće trajno usidreni na Velikom terminalu Dohe, na samo 10 minuta vožnje do centra grada.

Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Oba hotela na kruzerima nude različite opcije smeštaja, od tradicionalnih soba do onih sa pogledom na okean.

Svaki hotel na brodu za krstarenje nudi više mogućnosti za hranu i zabavni program za sve uzraste.

„MSC World Europa“ je kruzer sa 22 palube, koji može da primi 6.700 gostiju, širok je 47 metara sa 2.626 kabina i 40.000 kvadratnih metara javnog prostora.

Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

„Na našem brodu imamo 33 restorana i salona, namenjena za različite doživljaje. Sve je impresivno. Imamo događaje na tri različite lokacije. Imamo atrakcije kao što su najduži suvi tobogan na moru, autiće, tu je i diskoteka sa rolerima, akademija za dron. Imamo jaht klub, koji je naš najveći do sada i generalno uvek ima nešto. Dakle, to je 24 sata zabave u kojoj naši gosti mogu uživati. Mislim da je to veoma centralna lokacija u smislu blizine. Tako da mislim da će navijačima biti lako da uživaju u svim sadržajima i pogodnostima koje Doha ima da ponudi, a zatim lako pređu na naše brodove“, rekao je Bernard Stačer jedan od šefova hotela.

Cene za jednu noć u kruzeru se kreću od 179 i idu sve do 470 dolara.

BONUS VIDEO Mitar bi bio kriminalac da nije fudbaler, smirila ga vatrena brineta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar