Foto: Printscreen Youtube / FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu uveče od 21 sat igraju na stadionu "Rajko Mitić" revanš plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Protivnik je Bode Glimt, koji je u prvom meču u Norveškoj pobedio sa 2:1, pa Zvezda pred sobom ima težak zadatak. Ali, ako pitate neke od fudbalskih legendi i nekadašnjih igrača crveno-belih, ne i nemoguć.

PROČITAJTE JOŠ:

„Igrači moraju da poštuju protivnika, videlo se na prvoj utakmici kakav je to tim, ali moraju da imaju i poverenje veliko u sebe“, rekao je Vladimir Petrović Pižon za klupski sajt.

Ratomir Dujković poručuje da je sad vreme da „Zvezda pokaže koliko je Marakana moćna“.

Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde, kaže da su ovde padale i veće ekipe od Bode Glimta, a mnogi se i dalje sećaju pobede nad Liverpulom.

„Mnogi su padali ovde, a pašće i ovaj naš sledeći protivnik“, kaže Stanislav Karasi, a Nenad Milijaš, nekadašnji kapiten crveno-belih podseća da je Liga šampiona razlog zbog kog su mnogi zaigrali fudbal.

„Obezbedite Ligu šampiona pred punom Marakanom, zbog toga ste svi počeli da igrate fudbal“, veli Milijaš.

Nikola Lazetić podseća da je odigrao mnogo utakmica na kojima su se dešavala čuda i nada se novom, baš kao i Nenad Krstičić, Dragiša Binić i Marko Marin koji su takođe rekli šta misle o meču u sredu uveče.

BONUS VIDEO: Gol Gnabrija za 3:2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare