Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan dobio je novo pojačanje i poželeo dobrodošlicu Nikoli Antiću.

Antić je u Humsku zvanično stigao na početku ove nedelje, potpisao je trogodišnji ugovor i igra na poziciji levog beka, a o njegovom dolasku se pisalo danima unazad.

PROČITAJTE JOŠ:

Nikola je ponikao u školi svog današnjeg kluba u kom se sada od ponedeljka stavio na raspolaganje Igoru Duljaju, treneru crno-belih.

Novi bek Partizana ima 29 godina i bio je deo iste generacije u kojoj su igrali i Marko Živković, Lazar Marković i Aleksandar Mitrović, te omladinski prvak Evrope sa Srbijom 2013.

Nosiće dres sa brojem 15, a do sada je igrao u Radu, Jagodini, Vojvodini, Šahtjoru iz Soligorska, Himkiju, ali i Crvenoj zvezdi.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

„Kada me je pozvao Ivica Kralj, više nisam razmišljao o drugim solucijama. Razgovarali smo fudbalski i za mene je povratak bio veliki izazov, jer mi je negde ostala želja da debitujem za prvi tim Partizana. Išao sam okolnim putem do cilja, sada sam vratio i jako sam srećan zbog toga“, rekao je Antić, a preneo sajt kluba.

Prokomentarisao je i to što je u Partizanu zamenio Slobodana Uroševića, koji je sa njim igrao i u reprezentaciji.

„Da, zaista neverovatno, Čakiju želim mnogo sreće u daljem nastavku karijere, mnogo mi je drago da je pronašao inostrani angažman i ima mogućnost da potvrdi kvalitet koji je pokazao u Partizanu. Igrali smo zajedno u toj selekciji koja je uzela evropsko zlato i to su svima nama prelepi momenti, uspomene za ceo život. To nam je svima bio podstrek za dalji nastavak karijere“, kaže Antić.

Foto: Starsport

Nada se da će njegova leva noga, dobar centaršut i udarci sa distance, kako nabraja svoje kvalitete, pomoći Partizanu u narednoj sezoni.

„Bio sam u kontaktu sa sportskim direktorom Partizana Ivicom Kraljem još od tog prelaznog roka, kada sam potpisao za Himki. Bilo je želje, priče, ali sam bio pod ugovorom. Nažalost, po povratku u Rusiju se dodatno zakomplikovalo, pa sam posle prvog sledećeg poziva Partizana izabrao da se vratim. Sve sam to ostavio iza sebe, gledam samo ispred sebe, sada sam u Humskoj, želim da osvajam titule“, naglasio je Nikola Antić.

BONUS VIDEO „U srpskom fudbalu postoji samo mafija“: Moćan govor Poledice na protestu „Srbija protiv nasilja“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar