Mihajlo Ilić; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Fudbaler Bolonje i mladi reprezentativac Srbije Mihajlo Ilić igraće do kraja sezone na pozajmici u Partizanu, zvanično su potvrdili crno-beli.

Ilić (21) je ponikao u Partizanu, a početkom godine je prešao u Bolonju. U italijanskom klubu nije imao veliku minutažu, te je Bolonja odlučila da Ilića pošalje na pozajmicu u Partizan do kraja sezone.

„O povratku u Partizan ne treba trošiti reči, jer je Partizan moja kuća. Iskustvo u Bolonji je bilo dragoceno za mene, kao mladog igrača, ali budući da sada ne bih mogao da se dokažem u punom svetlu, ovo je za mene, lično, najdraža opcija. Kažem opcija jer je bilo još ponuda, ali kad Partizan zove, to je poziv koji se ne odbija“, rekao je Ilić za zvanični sajt Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

Ilić je sa Bolonjom prethodne zime potpisao ugovor do 2028. godine, te će imati šanse u Italiji i posle ovosezonske pozajmice.

„Drago mi je i da trener Aleksandar Stanojević želi da unese ‘novu krv’ sa decom iz škole, koja osećaju klub, ‘grizu’ za svaku utakmicu i zato sam presrećan što se vraćam kući, bar privremeno, jer mogu i ja da napredujem i da doprinesem svom timu“, dodao je fudbaler Partizana.

U dresu Partizana Ilić je odigrao 32 meča, postigao je jedan gol i imao isto toliko asistencija.

BONUS VIDEO Veljko Birmančević posle Srbija – Španija u Ligi nacija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar