Žoze Murinjo
Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini)

"Moje ime je Žoze Murinjo."

Jedan od najintrigantnijih ličnosti modernog fudbala još jednom je uspela da impresionira sve. Žoze Murinjo, trener Rome, garantuje uvek dobru zabavu, iskrenost i drskost. Sve to je upakovano u kombinaciju koja opija mnoge širom planete.

PROČITAJTE JOŠ

Murinjo je govorio o tome da li mu se radi iza leđa, da li on radi nekome iza leđa, ali i još mnogo toga. Ima ugovor sa Romom do kraja sezone, a pregovori o produženju još nisu ni počeli.

Roma tvrdi da želi to da reši u sopstvenoj kući i da nema potrebe da se o tome govori u javnosti.

U međuvremenu se mediji utrkuju da sele Murinja na nove poslove – u Njukasl, u Brazil…

„Ne znam da li je istina to o Brazilu jer nisam direktno ni s kime razgovarao. Rekao sam svom agentu da ne želim u pregovore sve dok Roma ne odluči da li ostajem ili odlazim. Mislim da Roma ne pregovara s drugim trenerima. Za mene je iskrenost najvažnija, a nemam razloga da mislim da porodica Fridkin nije iskrena. Verujem joj u potpunosti“, rekao je Mourinjo.

Ističe da zvaničnog potpisa nema, barem ne još uvek.

„Nisam još uvijek potpisao s Romom, ali dao sam reč klubu. Imao sam ponudu, neću reći od koga, ali rekao sam to u seriji. Hteli su da prekršim reč koju sam dao Romi i ja sam to odbio. O ponudama koje dobivam prvo obavestim predsednika kluba. Verujem u reciprocitet i zato mislim da se i u klubu tako ponašaju prema meni i da je sve o čemu se priča samo u sferi glasina.“

I nakon toga je usledio kraj zbog kog se mnogi raduju.

„Sve to ne znači da me i dalje žele u Romi, ali ne verujem da pregovaraju s drugima iza mojih leđa. Reći ću vam zašto i otkriti vam nešto. Sledeće nedelje će početi emitovanje serije o meni na Netflixu. Ona pokriva celu moju karijeru, u njoj su stvari koje nikad nisam nikome rekao. U toj seriji ćete otkriti da sam potpuno lud“, zaključio je.

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar