Dokazivanje će morati da sačeka: Jović s trenerom Zidanom; Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes

Trener Real Madrida Zinedin Zidan kaže da razume kroz šta je prošao Luka Jović u Madridu i napominje da to nije lako mesto za dokazivanje.

Zidan je, kao i većina fudbalskog sveta, ispratio šta je pozajmljeni igrač Reala uradio za vikend kada je dao dva gola Šalkeu na povratničkom debiju u Ajntrahtu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Srećan sam i sviđa mi se to. Želim i njemu i svima ostalima sve najbolje. Madrid nije lak, osetio sam to kao igrač i Luka je uradio to da bi igrao. Mislim da je bila dobra opcija što smo kupili Jovića i srećan sam zbog njega.

Nadam se da će raditi isto jednog dana i u Realu. Ali iznutra i spolja, dva kluba su različita“, rekao je Zidan pred meč kupa sa Alkojanom u Kupu kralja.

Trener Reala tvrdi da Jović i dalje ima budućnost u klubu u kom nije dobio mnogo šansi da se dokaže. Imao je srpski fudbaler i svojih propusta, ali je za godinu i po dana odigrao 32 meča i dao dva gola.

Toliko je dao za pola sata u Ajntrahtu, što Zidan objašnjava poznatom činjenicom da Ajntraht i Real nisu isti nivo klubova.

„Mislim da ima budućnost i može to da pokaže u Madridu, isto je za sve. Ovde je uvek jaka konkurencija i krivica nije trenerova“, pravda se Zidan.

Novinare su zanimali i ostali igrači koji su na pragu produžetka ugovora ili odlaska, a jedan od ovih drugih je i Alvaro Odriozola. Opisujući da „svašta može da se desi do 31. januara“ Zidan je opet ukazao na Luku.

„Pogledajte Jovića, ja volim sve svoje igrače i uzdam se u sve njih. Onda ako se nešto desi, videćemo“, istakao je Francuz.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar