Foto: Shutterstock

Fudbaleri mlađih kategorija Crvene zvezde, Partizana i Zemuna doživeli su neprijatnost na turniru u Severnoj Makedoniji.

Srpski timovi bili su na turniru u Ohridu, a mladi fudbaleri su bili od 2012. do 2016. godišta.

FK Zemun se ovim povodom oglasio na Instagramu i bliže objasnio neprijatnu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ:

„FK Zemun odbio da igra sa ekipom sa tzv. Kosova i napustio turnir. Generacije 2012, 2013 i 2014 boravile su nekoliko dana na Ohridu gde se organizovao fudbalski turnir. Naši dečaci uspešno su se plasirali u nokaut fazu takmičenja, godišta 2012. i 2013. su potom pretrpela poraze u četvrtfinalu, dok je 2014. na nadmetanje u Severnoj Makedoniji stavilo tačku u polufinalu.

Ne, naši dečaci nisu poraženi, već je odluka kluba bila takva da se ne takmiči protiv ekipe sa tzv. Kosova, te su se naše selekcije pokupile, napustile turnir i krenule putem Srbije. U domovinu se vraćaju bez medalje, ali čistog obraza. Hvala organizatorima na pozivu“, piše u objavi FK Zemun, odnosno njegove Omladinske škole.

Kada je u pitanju Zvezda, crveno-beli su još pre dolaska na turnir tražili da na njemu ne učestvuju ekipe sa tzv. Kosova, tako je i trebalo da bude, ali se na kraju to nije desilo i došlo je do odustajanja, što je sledio i Partizan.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare