„Partizan je pod okupacijom, to je klub kome igrače dovodi i odvodi BIA, klub koji neće osvojiti titulu i u čijoj Skupštini sede zvezdaši", kaže za Nova.rs Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan.

Nekadašnji čelnik crno-belih je u intervjuu za naš portal otkrio brojne ekskluzivne informacije koje su potresle srpski fudbal.

Vladimir Vuletić tvrdi da Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, prodaje igrače, kao i da je BIA naredila da se u Humsku dovede Milan Smiljanić.

Dalje je objasnio i kako je Vazura svom kumu za svadbu poklonio procenat od transfera, ali i zašto Partizan neće biti šampion ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno je održana Skupština FK Partizan, na koju Vuletić nije bio pozvan.

„Skupština je kriminalno organizovana, dan za dan, a prema Statutu FK Partizan, redovna Skupština, što je ova i bila, mora da bude zakazana 14 dana pre održavanja. Svojom odlukom sam napustio UO FK Partizan ali sam smatrao da najviši organ, Skupštinu, ne treba da napuštam. Ona ne reprezentacije Upravni odbor, međutim, danas je u dobroj meri devastirana. Mislim na činjenicu da od 41 člana, ako oduzmemo četiri mesta koja pripadaju navijačima, od preostalih 37 više od 20 čine direktni rođaci, prijatelji, kumovi Vazure i Vučelića, koji nemaju veze s Partizanom. Da zlo bude gore, nisu ni partizanovci, nego su zvezdaši, navijaju za Zvezdu otvoreno. Duboko sam želeo da o svemu što sam vama rekao izvestim Skupštinu, to mi je bila namera, da unutar kluba govorim o problemima o kojima treba govoriti“, kaže Vuletić za Nova.rs.

Bivši potpredsednik crno-belih otkrio je i šta bi uradio da je prisustvovao sednici Skupštine, i dodatno objasnio kako je ona uopšte organizovana.

ŠTA SE DOGAĐA U PARTIZANU?

Vuletić za Nova.rs: Partizan neće osvojiti titulu, igra tango sa Zvezdom

„Vazura je kumu za svadbu poklonio procenat od transfera igrača“

Vuletić za Nova.rs: BIA je naredila Partizanu da dovede igrača VIDEO

Italijani potvrdili Vuletićevu priču za Nova.rs o Danilu Vučiću i Vlahoviću

Sve što niste znali o muljanju Vazure u Partizanu

„Neron je zapalio Rim, njegov učitelj bio je Petronije i on je godinama gledao Neronovo ludilo koje je raslo, ali je bio svestan da tom ludilu mora da se stane na put jednom. Kada je shvatio da je ludilo postalo opasnost po ceo Rim, odlučio je da napiše pismo u kojem je rekao sve šta je i kako radio. Završio je to pismo rečima: ‘Rekoh i spasoh dušu svoju’. Moja namera je bila ista, da kažem i spasem dušu svoju, ali meni nije bio upućen poziv. Zamislite situaciju u kojoj je bilo jasno da su svi članovi bili pozvani dan za dan, jer niko nije ni dobio pravi poziv već su fingirani, samo da ne bih saznao kada je Skupština. Inače, oglašena je na klupskom sajtu tek dan nakon što je završena, bez ikakve najave. Oni su se svi zajedno, ovi ‘ćevap članovi’ Upravnog odbora i dvoglava kvislinška aždaja Partizana oličena u direktoru Vazuri i predsedniku Vučeliću, uplašili ove istine, da se ne sazna pred članovima Skupštine“.

Što se tiče trenutnog stanja u Humskoj, Vuletić smatra da se crno-belima ne piše dobro.

Partizan je danas pod okupacijom, to je klub kome igrače dovodi i odvodi BIA na čelu sa slugom BIA Milošem Vazurom, klub koji se odriče i smenjuje potpredsednika samo zato što to zahteva predsednik države, koji igra tango u dvoje sa Zvezdom, u nekom lažnom zamahu bodovne prednosti i da će moći da osvoji titulu. Partizan neće osvojiti titulu. To nije lepo što kažem jer sam partizanovac i bilo bi mi drago da osvoji“.

Član Skupštine kluba je otvoreno, u oštrom tonu, zaokružio opširnu priču za Nova.rs.

„Neko će reći da sam samo pričao o kriminalu u Crvenoj zvezdi, Zvezda je veliki klub, velika institucija, ali ovo danas nije Zvezda, već Vučićev podnotenkistički klub. Taj klub je danas bremenit kriminalnom, o tome sam govorio pet godina i neko je smatrao da sam bio kivan samo na crveno-bele, ne, meni je drag Platon, ali mi je draža istina i ne postoji drag i manje drag kriminal. Kriminal je kriminal, da li Veljka Belivuka, da li Zvezdana Terzića, da li Miloša Vazure, da li komandanta Vučkovića, potpuno je svejedno, to su kriminalci u svakom smislu te reči“, zaključio je Vuletić.

BONUS VIDEO Vuletić: Partizan neće osvojiti titulu, igra tango sa Zvezdom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare