Vladimir Vuletić, član Skupštine FK Partizan i bivši potpredsednik kluba, ekskluzivno je govorio o stvarima koje će ozbiljno uzdrmati crno-bele i srpski fudbal.

PROČITAJTE JOŠ

Ko je dovodio igrače Partizana, a ko ih je i kako prodavao? Šta se sve dešava u Humskoj i čega je bio svedok, i zašto ništa nije mogao da preduzme?

Vladimir Vuletić je otkrio brojne momente koji su nepojmljivi u ozbiljnom svetu sporta, radi se o naredbama za dovođenje igrača, umešanosti određenih ljudi, a o svemu je, kako ističe, odlučivao i to dalje čini samo jedan čovek – Miloš Vazura.

O kakvim procentima prilikom transfera je reč i kome su pripadali, na koji način su otišli biseri Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović?

Da li će Partizan osvojiti titulu ove sezone, kako je moguće da u Skupštini FK Partizan sede zvedaši i, kako navodi, rođaci Vazure i Milorada Vučelića, predsednika FK Partizana?

Sve ovo možete čitati u ekskluzivnom intervjuu Vladimira Vuletića, koji je pričao o svemu što do sada nije moglo da se čuje u srpskom fudbalu, u novini „Nova“ za utorak, 30. novembar.

BONUS VIDEO Vuletić: Vučelić vrhovni šaman, skandal da Vučić iznosi detalje istrage

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare