Foto: Starsport

Branko Vukašinović, pomoćnik Aleksandra Stanojevića kaže da njegova ekipa stvara šanse, ali ih ne koristi.

Posledica je remi sa Vojvodinom u sedmom kolu Superlige Srbije bez golova.

PROČITAJTE JOŠ:

Vojvodina je bila ubedljivija u prvom poluvremenu, Partizan u drugom, Aleksandar Jovanović i Dragan Rosić su blistali na golovima Partizana i Vojvodine, a pogodaka ipak nije bilo.

„Nije da mi ne stvaramo šanse, ako se bavimo statistikom, videćete da smo i danas, pogotovo u prvom poluvremenu stvarali šanse, imali mnogo ulazaka u 16 metara, ali nismo dali gol. Nismo dali ni u Gentu, ni protiv IMT, ali da stvaramo šanse, stvaramo ih“, rekao je Vukašinović posle meča.

„Mi se skupljamo u četvrtak, krećemo u ozbiljan, sigurno agresivan rad, pun poverenja u okruženju koje ćemo imati. Slede nam dobri dani“, dodao je pomoćnik za Arenu.

Sada njemu, Stanojeviću i ekipi slede dve nedelje rada i razmišljanja kako da se popravi ofanziva, pošto odbrana za sada nije primila gol, mada je protiv Vojvodine imala sreće i sjajnog Jovanovića. Na pitanje hoće li biti pojačanja, Vukašinović kaže da to nije sigurno.

„Čekamo, ne mogu u ovom trenutku ništa da kažem. Prelazni rok je živa stvar, kod nas traje 15 dana duže nego u ostalim evropskim ligama. Čekaćemo, ako se nešto povoljno pojavi, ali nećemo uzimati igrače samo da bismo uzeli“, kaže Vukašinović.

BONUS VIDEO: Gol Kelna protiv Šalkea iz brzog kontranapada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare