Igor Vujačić
Igor Vujačić; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Vreme je za nove izazove.

Nakon četiri godine, došlo je vreme da se krene dalje. Nakon Partizana, kao i igre za reprezentaciju Crne Gore, Igor Vujačić, kreće put Rusije.

Štoper Partizana, Igor Vujačić koji je među crno-bele došao 1.jula 2019. godine, oprostio se od svojih saigrača sa kojima je odigrao 129. utakmica, upisao 11 golova i šest asistencija.

Vujačić će karijeru nastaviti u ekipi Rubina iz Kazanja sa kojima je potpisao višegodišnji ugovor.

Kako njegovi dosadašnji saigrači danas kreću u Sloveniju, na drugi deo priprema, Vujačić ih je posetio pre polaska kako bi se od njih oprostio.

“Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu”.

O svom napretku i radu u Partizanu, rekao je sledeće:

“Kada sam došao, prvih pola godine, nije bilo dobro za men, ali nakon toga se sve se poklopilo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje”.

Imao je oporuku za saigrače i navijače.

“Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak, i želim im puno sreće, i da ih izbegnu povrede, a pobede će sigurno doći”.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar