Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Viktor Osimen, napadač iz Nigerije, bio je na izlaznim vratima Napolija tokom čitavog leta, ali je njegov transfer u Čelsi propao u poslednjim momentima, te je morao da traži neko drugo rešenje.

Kako je njegova veza sa čelnicima, trenerom i navijačima Napolija postala izuzetno loša, jasno je bilo da Osimen neće provesti sezonu sa rezervama italijanskog tima.

Propao je transfer i u Al Ahli, klub iz Saudijske Arabije, te je izbor za Osimena spao na Galatasaraj, što mu možda i neće smetati.

PROČITAJTE JOŠ

Napoli je pristao da ga pusti i ratosilja se većeg dela njegove plate od 11.000.000 evra. Galata će pokriti 10.000.000 i dobila je napadački tandem Osimen – Mauro Ikardi.

Kako tvrdi italijanski novinar Fabricio Romano, Osimen traži od uprave Napolija da izlaznu klauzulu spusti sa 130.000.000 evra na 75.000.000 i pritom želi ubacivanje još jedne, izlazne klauzule za rastanak u januaru ukoliko neko od velikana krene po njega početkom zime.

Doček za Osimena bio je zaista spektakularan u Turskoj i navijači su ga čekali na aerodromu do rane zore, kada je i konačno stigao u Istanbul.

Kako je izgledalo to sve pogledajte u video snimku iznad teksta.

BONUS VIDEO Mitrović nokautiran, sudija nije ništa svirao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar