Foto: Starsport

Uroš Spajić, kapiten Crvene zvezde, pričao je revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona, koji će njegov tim igrati protiv ekipe Bodo Glimta.

Crveno-beli su u provm meču poraženi sa 2:1 u gostima, a sada im je potreban preokret i sjajna utakmica u Beogradu za prolaz u Ligu šampiona.

„Znamo šta nas čeka, očekivanja su velika. Bilo nam je teško u prvoj utakmici, ali to nije bio maksimum Zvezde. Očekujem da uz podršku navijača i dobru energiju budemo bolji i agresvniji i nadam se da ostvarimo rezultat koji svi priželjkujemo“, počeo je priču Spajić.

Upitan je o tome kako se osećaju igrači i kako doživljavaju narednu utakmicu.

„Ne bih razdvajao strance i domaće, svi smo tim i u službi ekipe. Bilo je teško, nije bilo najsjajnije, ali dosta dobro smo se sada pripremili, videli šta je bilo loše, šta dobro. Nadam se da ćemo videti bolju Zvezdu nego u Norveškoj, mora tako da bi pobedili. Uloga nas pozadi je veoma bitna. Očekujemo dosta trke i tranzicije. Oni su dinamična ekipa, hitra, brza i agresivna, moramo da odgovorimo na to ako želimo rezultat, a jasno je svima da želimo“, dodao je kapiten crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda želi osvetu za poraz u prvom duelu.

„Svaki igrač koji je u Zvezdi ima ogromnu odgovornost. Došli su navijači u Norvešku, ostali smo i njima dužni, videla se i njihova frustracija. Mogli smo bolje i mi igrači smo bili svesni. Ostala je ta energija koja se čuva za sutra. Ja sam tu nebitan, trudim se da pomognem igračima i kolektivu. Ja sam stariji, imam iskustvo iza sebe, koliko god mogu da pomognem, ja ću to da uradim. Da sutra budemo hrabri, da uzmemo energiju sa tribine, da damo sve od sebe da pobedimo. Zvezda je ogroman klub sa tradicijom i istorijom, nemamo pravo da potcenjujemo bilo koga, bez obzira na to kako se protivnik zove. Na nama je da odigramo najbolju moguću utakmicu i probamo da prođemo dalje“, zaključio je Spajić.

Foto: Starsport

Šta je na konferenciji pričao trener Vladan Milojević pročitajte u odvojenoj vesti.

Podsetimo, Crvena zvezda i Bodo Glimt igraju u sredu od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar