EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Vreme je za klupske obaveze.

Trener fudbalera Aston Vile Unaj Emeri rekao je danas da je golman Emilijano Martines fokusiran samo na predstojeće klupske obaveze, nakon što je sa selekcijom Argentine nedavno osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

„Imao je dva dana treninga u petak i subotu, a sada i ostale treninge, tako da mislim da će biti spreman posle odmora i nakon emocija zbog osvajanja Svetskog prvenstva“, rekao je Emeri koji je nagovestio da će Martines braniti u narednom meču Premijer lige.

Fudbaleri Aston Vile dočekaće u sredu ekipu Vulverhemptona, u utakmici 19. kola Premijer lige.

Tim iz Birmingema je na 12. mestu Premijer lige sa 21 bodom, dok je Vulverhempton pretposlednji 19. sa 13 bodova.

Martines je posle uspeha na Svetskom prvenstvu dobio dodatni odmor, pa ga je na golu u prošlom meču protiv Totenhema (2:0) zamenio švedski čuvar mreže Robin Olsen.

Argentinski golman se nakon osvajanja titule u Kataru istakao nizom provokacija i omalovažavanjem rivala.

„Razgovaraću sa njim jer želim da kontroliše svoje emocije. Moramo da imamo vrednosti, moramo da pazimo na ponašanje kada smo zajedno i kada igramo protiv rivalskog tima“, dodao je Emeri.

Španski trener istakao je da je ekipa ponosna na uspeh Martinesa na Svetskom prvenstvu. Martines je izmedju ostalog odbranio udarac u drugoj penal seriji Kingslija Komana i tako doprineo pobedi u finalu nad Francuskom (3:3, 4:2).

„Sada je njegov fokus 100 odsto na Aston Vilu“, rekao je Emeri.

BONUS VIDEO Navijač skočio sa mosta tokom slavlja u Argentini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar