Foto: Insatgram/wettastrid

Brazilac Tijago Silva najavio je da na kraju sezone odlazi iz ekipe Čelsija u emotivnoj video poruci, a to je palo teško nekim navijačima.

Astrid Vet je veoma poznata u Engleskoj i ova zgodna influenserka i „OnlyFans“ model postala je poznata zbog nekoliko boks mečeva, a važi i za veliku navijačicu Čelsija, pa je njen profil prekriven fotografijama u dresu londonskog kluba.

Sada je objavila video u znak počasti legendarnom Tijagu Silvi, nakon što je Brazilac zvanično najavio odlazak sa Stamford Bridža na kraju sezone.

PROČITAJTE JOŠ

„Astrid, koja je više puta trljala oči na snimku, opisala je kao „težak dan“ navijanje Čelsi zbog Silvinog odlaska.

„On je jedan od najboljih štopera Premijer lige svih vremena uz Džona Terija i mnogo će mi nedostajati. Iskustvo koje donosi našem mladom timu ne može se zameniti. Uspomene koje imamo zajedno ne mogu se zameniti. Sumnjivi tvitovi njegove žene ne mogu se zameniti. Čelsi kupuje samo decu, danas smo izgubili taticu“, rekla je Astrid.

Astrid je generalno figura koja izaziva podele među navijačima Čelsija s obzirom na uobičajenu prirodu konteksta koji objavljuje. Obično se vidi kako objavljuje reakcionarne i preterane video snimke vezane za fudbal i Čelsi ili u oskudnoj odeći.

View this post on Instagram

A post shared by @wettastrid

View this post on Instagram

A post shared by @wettastrid

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar