Dušan Tadić o povlačenju Matića iz reprezentacije Srbije
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Dušan Tadić, "desetka" nacionalnog tima i zamenik kapitena Aleksandra Kolarova, osvrnuo su se na povlačenje Nemanje Matića iz reprezentacije Srbije.

Iskusni vezista i as Mančester junajteda šokirao je fudbalsku Srbiju odlukom da više ne igra za „orlove“.

PROČITAJTE JOŠ

Matić nije hteo mnogo da govori na tu temu, samo je kratko rekao da je kraj definitivan.

„Mi smo mala zemlja. Sigurno da će uvek faliti neki igrač, pogotovo kao Nemanja Matić, veliko ime i veliki igrač. Sigurno da će faliti, ali to je njegova odluka i mi je poštujemo. Faliće nam u igračkom i ljudskom smislu. Ima dosta kvalitetnih igrača i moramo što je moguće bolje da se pripremimo i gledamo unapred“, rekao je Tadić.

Fudbaleri Srbije na startu Lige nacija gostuju Rusiji 3. septembra, a tri dana kasnije dočekuju Tursku u Beogradu na stadionu „Rajko Mitić“.

„Dobro se osećam, odigrao sam šest od sedam prijateljskih utakmica. Lepo sam podizao formu, kako treba, spreman sam za izazove sa reprezentacijom i sa klubom“, poručio je Tadić i dodao:

„Situacija je specifična, svako treba da se prilagodi i da pokušamo da se što bolje pripremimo za Rusiju i Tursku. Rusija je u ritmu, ima šest prvenstvenih utakmica, ali mislim da ćemo i mi biti dobri. Imamo dovoljno iskustva, možemo da se spremimo u glavama, znamo da igramo pod pritiskom. Volimo da se takmičimo, verujemo svi u ekipu i radimo svaki dan što više da budemo što bolji“, naglasio je Tadić.

PROČITAJTE JOŠ Šok zbog Matićevog zbogom Srbiji: Najbolje je što Vrelo ima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar