Nemanja Matić Foto: Nemanja Jovanović/Nova rs

Oprostio se od Nemanja Matić od fudbalske reprezentacije Srbije, ali daleko od toga da je bio utučen.

Naprotiv, na otvaranju Sportskih igara mladih u njegovom Vrelu, gde su bili i reporteri Nova.rs bio je raspoložen za priču, neumorno se slikao s mališanima i delio autograme, a sve to s osmehom na licu.

PROČITAJTE JOŠ

Tema svih tema bilo je da li je njegova odluka da kaže „zbogom“ konačna, a jedno od zanimljivijih pitanja odnosilo se na mogućnost da mu Leo Mesi bude saigrač, s obzirom na to da će Argentinac napustiti Barselonu i evropski velikani uputili su se u svojevrsnu trku.

„Pa, moj sin bi više voleo da dođe Ronaldo. Ali, naravno, svaka ekipa, svaki klub bi voleo da vidi Lea Mesija u svojim redovima, naravno. Za sada on je igrač Barselone, zadržimo se na tome“, uz osmeh je poručio Nemanja Matić.

Foto: EPA/VALERIANO DI DOMENICO

PROČITAJTE JOŠ Svetski novinari za Nova.rs o odlasku Mesija iz Barselone

U tim trenucima, dok je davao izjavu novinarima, njegov naslednik Filip je na terenu iza igrao utakmicu. Logično da je sledeće pitanje glasilo kakvu karijeru prognozira svom nasledniku i da li postoji mogućnost da nadmaši uspešnog oca.

„Evo, upravo su izjednačili, inače sam imao plan da ga izgrdim. Ne znam da li će nadmašiti moju fudbalsku karijeru. Cilj mi je da napravim čoveka od njega, a ostalo je manje bitno“, diplomatski je poručio as Mančester junajteda.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar