Foto: Starsport

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović kaže da će se crveno-beli dobro pripremiti za predstojeći izazov u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović kaže da će se crveno-beli dobro pripremiti za predstojeći izazov u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda igra protiv pobednika duela Kairata i Makabi Haife, a Mijailović je podsetio na nesrećni poraz beogradskog tima od Kazahstanaca pre šest godina.

Kairat je tada u dvomeču slavio sa 2:0 i 2:1, ali su crveno-beli danas potpuno drugačiji klub.

„Mislim da u ovom vremenu imamo mnogo bolji i jači tim nego 2015. godine kada nas je Kairat eliminisao iz daljeg takmičenja u Ligi Evrope i sada je prava prilika za revanš ukoliko nam oni budu bili protivnik. Očekujem da ćemo se pripremiti i sve ono što smo do sada uradili je garancija da ćemo uspeti“, rekao je Mijailović za klupski sajt.

Zvezda je u prethodne četiri godine sva četiri puta igrala bar grupnu fazu nekog od dva najjača klupska takmičenja. Po dvaput u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Ljudi iz uprave Zvezde ipak bi više voleli da protivnik bude Makabi Haifa, zbog organizacije puta, jer je lakše otići u Izrael, nego u daleki Kazahstan.

„Činjenica je da bi put u Kazahstan bio dug i iscrpljujući zbog udaljenosti od 4 i po hiljade kilometara. Grad se nalazi na manje od 300 km od Kine, tako da se nadam da ćemo to izbeći iz tog razloga. Prvak Izraela je takođe respektabilna ekipa, ali Crvena zvezda ima svoje ciljeve i omogući će ekipi najbolje moguće uslove za pripreme u centru u Austriji u kome naš tim do sada nije boravio. Tu se pripremaju engleski premijerligaši, PSŽ i drugi renomirani klubovi. Tako da će klub omogućiti sve da spremno dočekamo i drugo i treće kolo kvalifikacija, a nadam se i plej-of za Ligu šampiona“, kazao je Marko Petrović, poslovni direktor kluba sa Marakane.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar