Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će predstojeća utakmica sa ekipom Mladosti biti teška, ali da želi da nastavi pobednički niz, uz niz kritika na račun Lazara Markovića.

„Teška utakmica u svakom smislu te reči jer su igrači već u glavama otputovali. Želimo da nastavimo dobar niz. Čvrsti su, teško je igrati protiv njih“, rekao je Stanojević.

Partizan će u sredu od 14 sati dočekati Mladost u 19. kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

Stanojević će pred zimsku pauzu imati sve igrače na raspolaganju, osim Aleksandra Miljkovića i Žan-Kristofa Baebeka, a osvrnuo se i na kvalitet domaćeg prvenstva.

„Bio bi bolji kvalitet sa manje klubova. Ali, ova situacija je nametnula da se neke stvari dešavaju na određene načine. Okolnosti su nemoguće, takva je i liga“.

Trener crno-belih propisno je kritikovao Lazara Markovića, a pohvalio Takumu Asana.

„Lazar je dete Partizana, mnogo voli klub. Imao je i pehove sa povredama, ali… Neko sam ko priznaje samo učinak, timsku igru. Ništa nemam da bilo ko, pa i on, bljesne, a ne donosi nam u kontinuitetu. Moraju igrači da se promene, tu mislim i na njega. Da se daju u kontinuitetu i onda sve ima smisla. Drago mi je što je dao gol, alil mora mnogo više da bude u treningu, da kolektivu da mnogo više“, iskren i oštar bio je Stanojević.

Zatim je rekao šta je imao o Asanu…

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport photo

“Kao bočni igrač postigao je 11 golova za polusezonu, igra za tim, da pobeđujmo. To je nešto što tražim, kao i da na svakom treningu daješ 200 odsto. Ko to ne bude radio, neće više biti sa nama“, jasan je bio trener Partizana.

Osvrnuo se Stanojević i na sjajan gest Miloša Jojića, koji je novčano pomogao svim zaposlenima u SC Teleoptik.

„Njemu će stići ljudska nagrada, uradio je to iz srca. I on je dete Partizana, neko ko oseća celu ovu priču, vratiće mu se ako trenira dobro, kao što i radi“, zaključio je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram