Foto: Screenshot

Miloš Jojić, fudbaler Partizana, poklonio je predsedojećih praznika svakom od 55 zaposlenih u Sportskom centru Teleoptik kovertu sa 150 evra. Gest za svaku pohvalu, ali naravno bilo je i onih koji su ga protumačili na pogrešan način - kao pomoć radnicima koji ne primaju platu.

PROČITAJTE JOŠ

„Celu negativnu atmosferu oko korone sam hteo da razbijem ovim gestom i da bar malo ulepšam praznike ljudima koje poznajem preko 20 godina. Nisam hteo o tome da se piše“, skroman je Miloš Jojić.

On je pojasnio šta mu je bila namera.

„Uradio sam to isključivo po osećaju, neki vid zahvalnosti tim ljudima. Nije bilo nikakvih nesporazuma među nama igračima, kako je navođeno. Mi organizovano skoro svake nedelje odvajamo sredstva za razne humanitarne akcije, pa i za naše drage zaposlene na Teleoptiku“.

Povratnik u redove Partizana rekao je da ovaj gest nema veze sa informacijom da u klubu kasne plate.

„Situacija u klubu je stabilna, plate ne kasne, te zaista nema potrebe da se ovakav gest stavi time u lošu konotaciju i time ne samo umanji, već stvori loša slika i atmosfera. Mi smo jedna porodica, jedna kuća i bilo da to radimo grupno ili pojedinačni radimo od srca“, poručio je Jojić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar