Foto: Starsport

Takuma Asano, fudbaler Partizana, izjavio je da je njegov tim bio svestan koliko je koncentracija u meču protiv Metlaca bila važna.

Crno-beli su u osmini finala Kupa Srbije pobedili Metalac, a strelac jedinog gola u Gornjem Milanovcu bio je upravo japanski ofanzivac u 44. minutu.

PROČITAJTE JOŠ

„Svima je bio poznat značaj ove utakmice, jer onaj ko ne pobedi – ispada. Nisam bio uplašen, niti sam ulazio u utakmicu sa tom mišlju. Znali smo da moramo biti koncentrisani i da ne sme da nam se desi da nam pažnja popusti, jer nas je tako protivnik kaznio u ligi“, rekao je Asano za klupski sajt i dodao:

„Svaku utakmicu dobro počnemo, ali ono što nam fali je da brzo postignemo gol. Na tome moramo da radimo“.

Gol je proslavio tako što se, kao i uvek, poklonio i zahvalio, ali ovog puta je prstima pokazao brojeve tri i dva.

„Ovaj gol mi veoma znači jer je moj prijatelj slavio rođendan i brojevi tri i dva, predstavljaju broj njegovih godina. Žao mi je što sam imao još šansi, a nisam ih iskoristio“, kaže Asano.

Svet je potresla tužna vest da je preminuo legendarni Dijego Armando Maradona, koga je i Asano izuzetno poštovao.

„Bio sam izuzetno tužan. On je neko ko je ispisao fudbalsku istoriju i dao svim fudbalerima putokaz kroz život i karijeru. Kada se jedna stranica istorije završi, otvara se i počinje nova. Na nama je da ispišemo novu istoriju“, zaključio je Asano.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar