Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, nije razočaran što je klub iz Ljutice Bogdana za rivala u šesnaestini finala Lige Evrope dobio ekipu Milana.

PROČITAJTE JOŠ

„U ovoj fazi takmičenja nije moguće dobiti slabog protivnika. Dueli Milana i Crvene zvezde obeližili su istoriju evropskih takmičenja, mi smo ponovo na stazama starih uspeha i možemo da pišemo nove stranice. Milan nije imao bolju ekipu u poslednjih 15 godina, dominiraju u italijanskom prvenstvu, napravili su moćan tim. To je klub koji će igrati ozbiljnu ulogu i na evropskoj sceni, a ne samo u Italiji. Imamo dva meseca da se pripremimo, imamo devet bodova prednosti u domaćem šampionatu, pa će fokus biti da se pripremimo što bolje za ovaj dvomeč. Želimo da navijači navijači budu ponosni na nas“, izjavio je posle žreba Zvezdan Terzić za „Arenasport“.

On veruje da je Crvena zvezda izvukla pouke iz ranijih mečeva sa velikim ekipama.

„Moramo da budemo pravi, disciplinovani, agresivni i da ne ponavljamo greške koje smo pravili protiv velikih ekipa, Totenhema i Bajerna, na primer. Sve to da ispravimo protiv Milana. Nadam se da će se korona smiriti i da će biti dozvoljeno da navijačima popunimo bar 30 posto kapaciteta“.

Terzić je posle žreba razgovarao i sa trenerom Dejanom Stankovićem.

„Po njegovom osmehu rekao bih da je zadovoljan žrebom. Njegova porodica živi u Milanu, on ima stan baš u blizini stadiona, igrao je u Interu. Rekao sam mu: ‘Eto, pobedi Milan i preporuči se da budeš trener Intera’. Milan jeste favorit, ali učinićemo sve da se Milan dobro pomuči. I mi smo bili favoriti protiv slabijih ekipa, pa nismo uvek pobeđivali. Tako može da bude i sada“, zaključio je Terzić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar