Foto: Srđan Stevanović/Starsport.rs

Fudbaler Čukaričkog Srđan Mijailović rekao je u ponedeljak da je njegova ekipa namučila Crvenu zvezdu i da je malo falilo da se sa tog gostovanja vrati neporažena.

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su u nedelju od Crvene zvezde sa 2:0 u utakmici 26. kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, ali sve ostalo bilo je na vrlo visokom nivou. Namučili smo najbolju ekipu u ligi, dugo je vladala neizvesnost u derbi meču, na kraju malo je nedostajalo da se sa Marakane vratimo neporaženi. Ko zna šta bi bilo da smo iskoristili naše šanse“, rekao je Mijailović, prenosi klub.

Mijailović je svojevremeno i branio boje kluba iz Ljutice Bogdana, početkom prošle decenije.

„Iskreno, nije mi bilo svejedno, ali profesionalac sam, sada nastupam za Čukarički i na meni je bilo da učinim sve da dođemo do povoljnog rezultata. Naravno da je Zvezda deo mog života, vreme provedeno na tom stadionu ne može da se zaboravi“, dodao je Mijailović.

Podsetio je da nije jedini koji je igrao za Zvezdu, a sada je u Čukaričkom, te da ima i bivših igrača Partizana.

Zvezda je prekinula seriju nepobedivosti „brđana“, koji su posle neuspeha protiv lidera ponovo na četvrtoj poziciji na tabeli, iza Vojvodine koja je savladala ekipu Javora.

„Vodićemo veliku borbu za Evropu do kraja. Ne želimo da čekamo ishod takmičenja u Kupu Srbije, već ćemo se truditi da se do kraja sezone izborimo za treće mesto koje garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija. Zbog toga su predstojeća dva meča do reprezentativne pauze od ogromnog značaja za Čukarički“, objasnio je Mijailović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar