Foto: Starsport

Dejan Stanković je posle utakmice protiv Čukaričkog posebnim rečima govorio o El Fardu Benu, najzaslužnijim za trijumf nad Čukaričkim.

PROČITAJTE JOŠ...

Crveno-beli su savladali Čukarički sa 2:0, a oba gola su direktna zasluga internacionalca sa Komorskih ostrva.

Prvo je iskoristio pas Milunovića i postigao svoj 60. gol za Zvezdu, a potom je iskoristio grešku odbrane i iznudio penal.

Ben se izjednačio po broju postignutih golova sa Ričmondom Boaćijem i još jedan pogodak mu nedostaje kako bi postao stranac sa najviše golova u istoriji crveno-belih, a Stanković je imao emotivan govor po završetku meča:

„Ben je zlato koje ima Crvena zvezda. Pre svega dobar čovek, momak koji je zahvalan da nemam reči. Mnogo puta sam rekao da je on Zvezdin najbolji stranac, bez da išta uzmemo nekome ko je igrao za naš tim, ali svlačionica ga obožava. Za svakog trenera on je odličan, može da pokrije tri ili četiri pozicije i gde god da igra on daje svoj maksimum.

Foto: Starsport

Videli ste i sami sa polu špica je došao u centar napada i postigao pogodak, jedanaesterac je skrivljen nad njim. Šta može trener više da traži od njega? Ovom prilikom mu čestitam, kao i svim igračima“, rekao je Stanković.

Što se samog meča tiče, Stanković je je istakao:

„Velika zahvalnost momcima. Na svaka tri dana igramo utakmice i oni izvlače svoj maksimum. Imamo naš dogovor da izdrže u ovom ritmu do utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana 20.marta, a da nakon toga odu na zasluženi odmor. Prvo poluvreme je bilo odlično, osim jednog kiksa koji smo imali u poslednjoj liniji. Trebala nam je mirnoća u tom završnom pasu, tj. mirnoća u odabiru završnog pasa.

To sam im rekao na pauzi. Ušli su fenomenalno u drugo poluvreme i svi koji su ušli sa klupe su bili odlični i podigli ritam igre. Izmene nisu bile zbog loše igre, već zbog drugačije zamisli u ofanzivi i drugačije strukture i sistema igre. Nemam nikome ništa da zamerim, trebaće nam svaki igrač do kraja prvenstva“, rekao je Stanković.

Zvezda je ovom pobedom ponovo otišla na šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar