Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Fudbaleri Srbije nakon trijumfa nad Irskom sa 3:2 dočekuju Portugal na Marakani u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a ovaj meč će ekskluzivno i direktno biti prenošen na TV Nova S.

Nakon trijumfalnog debija protiv Irske, očekuje se da selektor Dragan Stojković Piksi promeša karte i promeni startnu postavu za meč sa aktuelnim šampionom Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija ove subote od 20.45 igra protiv Portugalaca, a zatim sledi 3.118 kilometara daleko gostovanje Azerbejdžanu u Bakuu (utorak, 18.00).

Sve mečeve reprezentacije Srbije moći ćete da gledate ekskluzivno na TV Nova S.

Piksi je uneo novu energiju u našu selekciju, a Goran Drulović je za Nova.rs otkrio šta može da bude glavna prednost „orlova“ protiv Kristijana Ronalda i saigrača.

Srbija od osamostaljenja nikada nije savladala Portugal, a prva zvezda Ronaldo uvek u Beogradu doživi niz neočekivanih momenata.

Sve utakmice Srbije, ali i ostali TV sadržaj za celu porodicu, dostupan je u EON Porodičnom paketu bez ugovorne obaveze za 799 dinara, koji možete da aktivirate na eon.tv.

EON Porodični paket nudi 15 domaćih TV kanala, od kojih je 11 u HD rezoluciji, sa najtraženijim sadržajima – nova serija Aleksandar od Jugoslavije, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Pljiž, Utisak nedelje i mnoge druge na Nova S, ali i najnovije, tačne i nezavisne vesti i informativni program na N1. Tu su i dečiji kanali Pikaboo i Vavoom, TV prodavnica Shoppster, kao i Video klub sa naslovima za svaku priliku.

Inače, TV Nova S je dostupan i onima koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta uz EON aplikaciju, koja omogućava gledanje sadržaja na računaru, tabletu, mobilnom telefonu i SMART TV-u.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare