Srbija – Portugal samo uz EON preko bilo kog interneta

Fudbal 26. mar. 202116:29 > 16:49
Podeli:
Grafika: Eon

SBB kompanija saopštila je da će fudbalsku utakmicu Srbija - Portugal, u subotu u 20.45 časova, moći da gledaju svi građani u Srbiji uz EON pakete preko bilo kog interneta u Srbiji.

Sve utakmice naše reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine, ekskluzivno će prenositi Nova S. Utakmicu mogu da gledaju i oni koji nisu SBB korisnici, preko bilo kog interneta u Srbiji uz EON aplikaciju na računaru, tabletu, mobilnom telefonu i SMART TV-u.

PROČITAJTE JOŠ

Utakmice, ali i ostali TV sadržaj za celu porodicu, dostupan je u EON Porodičnom paketu bez ugovorne obaveze za 799 dinara, uz aktivaciju na eon.tv.

EON Porodični paket nudi 15 domaćih TV kanala, od kojih je 11 u HD rezoluciji, sa najtraženijim sadržajima – nova serija Aleksandar od Jugoslavije, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Pljiž, Utisak nedelje i mnoge druge na Nova S, ali i najnovije, tačne i nezavisne vesti na N1. Tu su i dečiji kanali Pikaboo i Vavoom, TV prodavnica Shoppster, kao i Video klub sa naslovima za svaku priliku.

Uz ovaj paket dostupne su i EON Smart TV i tri EON mobilne aplikacije, kao i funkcija vraćanja sadržaja do sedam dana unazad.

Za više informacija posetite sbb.rs ili pozovite SBB Kontakt centar na 19900.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar