Foto Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Društvene mreže umeju da budu mač sa dve oštrice u odnosu između kluba i igrača. U slučaju Milana Borjana, to je naročit slučaj zbog aktivnosti njegove supruge Snežane na internetu.

PROČITAJTE JOŠ

Posle sukoba Dejana Stankovića i Milana Borjana, oglasila se i ona porukom o situaciji u kojoj je golman i kapiten Crvene zvezde.

„Ljudi, blokirali ste mi instagram hiljadama i hiljadama poruka da li Milan Borjan ide iz Zvezde, šta se dešavalo u svlačionici i sve ostalo. Ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije. Za sve informacije koje vas interesuju imate upravu kluba Crvena zvezde, Zvezdana Terzića, portparola. Oni plasiraju sve informacije u novine i medije, tako da kontaktirajte njih. Ja želim da uživam sa porodicom u odmoru i znate da se ne mešam u karijeru svog supruga“, rekla je Snežana Borjan, s time da poslednja stavka baš i nije tačna.

Brojni zvezdaši veruju da su te informacije upravo potekle od nje, odnosno da je u javnost iznela pomenute pikanterije iz svlačionice oko sukoba trenera i kapitena, jer bi klub to svakako krio na svaki mogući način.

Kapiten, plata i srce na terenu

Ona je umela do sada vešto da učestvuje u vođenju karijere svog supruga u Crvenoj zvezdi, još veštije koristeći društvene mreže za to, pa je dolazilo do svojevrsnog „driblanja“ sa upravom kluba, kojoj su njene objave zadavale često i glavobolje.

Snežana Borjan je tako umela komentarima dodatno da utiče na javno mnjenje, ali i pomogne suprugu da se etablira u klubu kao jedan od plaćenijih igrača i kapiten crveno-belih.

Snežana i Milan Borjan Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Možda nikada nećeš biti ni četvrti zamenik kapitena, možda ćeš i dalje biti među najmanje plaćenim igračima Crvene zvezde, ali to nije bitno, važno je da si svaki put ostavio srce i dušu na terenu. Veliki si“, pisala je Borjanova supruga u jesen 2018. posle debakla od PSŽ-a i Liverpula sa 6:1 i 4:0.

Paradoks je da je na tim mečevima Borjan sprečio još veće debakle, imao je veliki broj odbrana i zasluga za Ligu Evrope i plasman u Ligu šampiona, ali je i prvobitno potpisani trogodišnji ugovor bio skromniji, što je i razumljivo s obzirom na to da je Borjan došao posle slabe epizode u Ludogorecu iz kog je čak pozajmljen poljskom klubu Korona Kjelce.

„Ti si tako skroman, Zvezdina zvezdo“

Koliko je pomogao Zvezdi, toliko je i ona njemu, uz povremene „intervencije“ supruge, koja se nije libila da na društvenim mrežama traži kapitensku traku, usput je želela da se pokrene i inicijativa da Borjan bude proglašen za sedmu Zvezdinu zvezdu.

„Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misle neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budeš Zvezdina zvezda, bitno je to šta navijači kažu i žele, a to je da ti budeš Zvezdina zvezda. Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ, Zvezdina zvezdo“, napisala je Snežana Borjan u aprilu ove godine.

Vodila je usput i ratove sa navijačima Partizana, u kom je svojevremeno bila direktorka marketinga, odgovarala im na uvrede i prozivke, „peckala“ ih posle derbija, a posle završetka poslednje jesenje polusezone, uputila je nove insinuacije na račun uprave kluba, na proslavi rođenja deteta Marka Gobeljića.

Foto Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Lagani ste, biće nekad i plata„, bio je njen komentar kada se Milan Rodić, Aleksandar Katai i Nenad Krstičić nisu štedeli kiteći pevačice novcem. Bila je to aluzija na činjenicu da u klubu plate ipak nisu najredovnije.

Na kraju, ogradila se od komentarisanja Borjanovog statusa, a klub je „presekao“ rečima da je Crvenoj zvezdi potreban u napadu na titulu. Usput, i ugovor ga obavezuje do kraja juna 2023. godine.

Na driblanja preko instagrama i već uveliko najavljen oproštaj, Zvezdan Terzić je odgovorio nonšalancijom i porukom da će se preko zime glave „ohladiti“.

„Našem treneru Dejanu Stankoviću, kapitenu Borjanu i svim ostalim igračima i trenerima želimo da se dobro odmore posle uspešne godine, da provedu novogodišnje i božićne praznike sa svojim najmilijima i da spremni i jedinstveni krenemo u pripreme za osvajanje pete uzastopne šampionske titule“, saopštio je Terzić.

BONUS VIDEO Tadić se krstio pre penala, proslavio ga vičući na srpskom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar