Foto: Starsport / Srdjan Stevanovic

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana kaže da ona nije osoba kojoj se treba obratiti u vezi sa njegovim odlaskom iz kluba.

Fudbalsku Srbiju je u subotu uzdrmala informacija da Borjan napušta Ljutice Bogdana, a istog dana se oglasila i njegova supruga.

PROČITAJTE JOŠ:

Snežana tvrdi da joj je Instagram blokiran zbog mnogih poruka znatiželjnih navijača crveno-belih, ali je prebacila „loptu“ na upravu Zvezde.

„Ljudi, blokirali ste mi Instagram hiljadama i hiljadama poruka da li Milan Borjan ide iz Zvezde, šta se dešavalo u svlačionici i sve ostalo. Ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije. Za sve informacije koje vas interesuju imate upravu kluba Crvena zvezde, Zvezdana Terzića, portparola. Oni plasiraju sve informacije u novine i medije, tako da kontaktirajte njih. Ja želim da uživam sa porodicom u odmoru i znate da se ne mešam u karijeru“, rekla je Snežana Borjan.

Podsećamo, Milan Borjan je u Zvezdu stigao na leto 2017. i od tada je gol Zvezde bez njega bio gotovo nezamisliv.

Posle utakmice sa Radnikom iz Surdulice (1:1) na Marakani, pisalo se o svađi između njega i Dejana Stankovića, trenera Zvezde.

Navodno su tada bile izrečene i neke teške reči, ali Mocart piše da nije samo ta razmirica povod da Borjan traži raskid ugovora koji je važeći do 2023. godine.

BONUS VIDEO – Stanković: Meč protiv Brage diplomski rad ove generacije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare