Foto Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Podigla se velika bura u Crvenoj zvezdi zbog želje Milana Borjana da napusti klub u kojem je stekao kultni status, a čitava priča nije mogla da protekne bez Snežane, supruge golmana koji je postao idol navijača.

Pričalo se o sukobu Borjana i Dejana Stankovića, o teškim rečima u svlačionici, a prva reakcija na sve priče nije došla ni od strane predstavnika Crvene zvezde niti su se javljale strane u navodnom sukobu.

Prva je potrebu da se oglasi osetila upravo Snežana Borjan.

PROČITAJTE JOŠ

„Ljudi, blokirali ste mi Instagram hiljadama i hiljadama poruka da li Milan Borjan ide iz Zvezde, šta se dešavalo u svlačionici i sve ostalo. Ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije. Za sve informacije koje vas interesuju imate upravu kluba Crvena zvezde, Zvezdana Terzića, portparola. Oni plasiraju sve informacije u novine i medije, tako da kontaktirajte njih. Ja želim da uživam sa porodicom u odmoru i znate da se ne mešam u karijeru“, rekla je Snežana Borjan.

Neki bi rekli, srpska Vanda Ikardi. Plava kosa, atraktivan izgled i uticaj na karijeru svog supruga neodoljivo podseća na slučaj svetski poznate lepotice koja je u braku sa napadačem PSŽ-a Maurom Ikardijem.

Ovo nije bio prvi put da se Snežana našla u centru pažnje javnosti, jer ne propušta priliku da javno brani, hvali i promoviše svog supruga, a često i da započinje i vodi njegove bitke.

Snežana Borjan, nekada Filipović, je pre udaje za Milana Borjana radila kao direktorka marketinga u Partizanu u kojem je provela četiri godine, pre nego što se zbog udaje za golmana Zvezde morala da odstupi.

O svom suprugu govori samo o superlativima od kako se udala za njega.

Posle pobede u 164. večitom derbiju kojom je Zvezda praktično rešila pitanje šampiona Srbije, Snežana je u euforiji predlagala da Milana proglase Zvezdinom zvedzom, priznanjem rezervisanim za najveće legende u istoriji kluba.

Snežana i Milan Borjan Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misle neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budeš Zvezdina zvezda, bitno je to šta navijači kažu i žele, a to je da ti budeš Zvezdina zvezda. Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ, Zvezdina zvezdo“ napisala je Snežana.

Pre godinu dana je posle remija protiv Hofenhajma koji je Crvenu zvezdu lansirao u evropsko proleće, ponovo u prvi plan istakla svog muža.

„Milan uvek spašava kad je potrebno. Bilo je odlično, nekako je Zvezda lagano prošla grupu. Impresionirana sam potpuno kako je izboreno proleće u Evropi“, rekla je Snežana Borjan

Pored čestog pojavljivanja u medijima zbog svog atraktivnog izgleda, Snežana Borjan je vodila rat i sa bivšim potpredsednikom Partizana Vladimirom Vuletićem koji je završio pred organima FSS-a.

Sve je počelo tako što je Vuletić objavio fotku deteta golmana Crvene zvezde u fotomontaži na društvenim mrežama.

Borjani su stali u zaštitu sina, dok je Vuletić Disciplinskoj komisiji FSS podneo disciplinsku prijavu protiv Milana Borjana.

Na sednici održanoj 3. decembra, Disciplinska komisija FSS donela je odluku da nije nadležna za postupanje po prijavi, shodno pravilniku FSS, nakon što je izvršila uvid u istu i sprovela određeni postupak.

Takvu odluku Fudbalskog saveza Srbije prokomentarisala je i Borjanova supruga Snežana na društvenim mrežama.

„‘Profesor’ Vuletić podneo disciplinsku prijavu protiv velikog Milana Borjana i dobio ono što najviše voli i boli! Isto ono što su mu poslale delije u ložu na derbiju“, napisala je Snežana Borjan na Instagramu uz odluku FSS.

Foto: Starsport / Srdjan Stevanovic

Dalje, isto telo FSS odbilo je i disciplinsku prijavu Borjanovog punomoćnika protiv Vuletića, odnosno isto se proglasio nenadležnim sa istim obrazloženjem.

„Dobri prijatelji nas kvare, gledaju nam kroz prste i opraštaju. Za uspeh u životu potrebo nam je nekoliko dobrih neprijatelja. Gde ću sad, moja ružo“, napisao je Vuletić na Tviteru svojevremeno.

Saga između Zvezde i Borjana još uvek nije blizu epiloga. Čini se da će razrešenje ovog problema teško proći bez Snežane Borjan, koja je postala jedna od najuticajnijih žena fudbalera, ako se tako nešto uopšte može izmeriti.

BONUS VIDEO Delije u Inđiji i skandiranje protiv Bjekovića: Ne damo vam novog Toleta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare