Foto: Instagram crvenazvezdafk

Novi fudbaler Crvene zvezde Silas Katompa-Mvumpa izjavio je da jedva čeka da zaigra na stadionu "Rajko Mitić" pred navijačima crveno-belih.

„Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji. Mislim da možemo mnogo zajedno i radujem se upoznavanju sa novim saigračima, te stručnim štabom. Verujem da nas velike stvari očekuju. Kada je reč o meni, doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet“, rekao je Silas, prenosi klupski sajt.

Pročitajte još

Fudbaler iz Demokratske Republike Kongo je poručio da će atmosfera na Zvezdinom stadionu imati ključnu ulogu u Ligi šampiona.

„Ambicije su jasne – dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona. Znam da Zvezda dominira u srpskom fudbalu i verujem da će to tako i ostati. Kada je reč o Ligi šampiona, mislim da bi to ključnu ulogu mogla da odigra atmosfera na našem stadionu. Znam da Zvezda ima sjajne navijače i jedva čekam da zaigram pred njima“, izjavio je novi fudbaler Zvezde koji će nositi dres sa brojem 15.

Silas (25) igra na poziciji krila i napadača, narednih godinu dana provešće u Zvezdi, uz mogućnost otkupa od Štutgarta na kraju sezone.

Zvezda će prvu utakmicu u LŠ igrati protiv Benfike 19. septembra na stadionu „Rajko Mitić“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare