Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Srbija ima dobar tim, kao i da se raduje što će imati priliku da vodi tim na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbalska reprezentacija Španije igraće u četvrtak protiv Srbije od 20.45 na Marakani u Beogradu, u meču prvog kola grupe A4 Lige nacija.

„Mislim da je srpska reprezentacija fenomenalna. Uspeli su da se kvalifikuju u prvu grupu Ligu nacija. Srbija je na Evropskom prvenstvu izgubila samo od Engleske, što dosta govori. Ima dosta međunarodno afirmisanih igrača. Zahvalan sam što se uopšte misli da ćemo lako da ih dobijemo, ali to je daleko od istine. Radujem se što ćemo imati priliku da igramo da ovako legendarnom stadionu protiv ekipe koja još uvek ima šta da ponudi“, rekao je De la Fuente.

PROČITAJTE JOŠ

Španski selektor je poručio da njegova ekipa želi da se dokaže kroz nove pobede.

„Ovo je ekipa gladna rezultata, željna usavršavanja i dokazivanja. Vidim im na licima da su željni pobeda i rezultata. Ovaj tim tek treba da pokaže svoj potencijal. Nema konformizma, niti opuštanja. Želimo rezultate“, rekao je De la Fuente.

On je potvrdio da će Lamin Jamal u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.

„Dobio je jedan ozbiljniji udarac, ali na pregledima je ustanovljeno da je sve dobro i da ga imamo na raspolaganju. Veoma je miran i stabilan dečko. Ponaša se jako zrelo, mi kao tim njemu vraćamo mirnošću. Mnogo nam znači njegovo prisustvo“, završio je De La Fuente.

BONUS VIDEO Mitrović nokautiran, sudija nije ništa svirao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare