Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Savo Manojlović, direktor za kampanje Pokreta "Kreni-promeni", žestoko je kritikovao sve što je Milorad Vučelić, i dalje aktuelni predsednik FK Partizan, radio tokom čitave karijere.

Manojlović se najpre osvrnuo na ono što je Vučelić ranije radio i kakav ga glas bijei to u momentima dok legendarni igrači kluba pričaju o tome kako su „plakali zbog crno-belih“.

PROČITAJTE JOŠ

„U bilo kojoj normalnoj državi, ljudi poput Milorada Vučelića i Vazure ne bi smeli da vode bilo koji sportski klub. Njihov rad i imovina, kao i imovina svih sa kojima su sarađivali, trebalo bi da budu predmet temeljne istrage nezavisnog pravosuđa. Vučelić je simbol „čoveka“ čije se bogatstvo uvećavalo kako se Srbija smanjivala.

Kroz svoju karijeru, nikada nije radio ništa bez isisavanja resursa države, uništavanja institucija i izdaje svih onih koje je iskoristio. Tokom mračnih 90-ih bio je politički komesar RTS-a, salonski zagovornik rata, dok je uz tompus srbovao i patriotisao“, poručio je Manojlović.

Zatim se osvrnuo i na to kako vidi delovanje Vučelića svih ovih godina.

„Dok su stotine mladića ginule na ratištima, Vučelić je gomilao novac za školovanje svoje dece u inostranstvu. Kao urednik, izdao je novinarstvo podređujući ga politici. Danas, izdao je i FK Partizan, uništivši ga kao sve drugo čega se dotakao“, poručio je Manojlović.

BONUS VIDEO Prekazi, Tomić, Stojković o FK Partizan: Propast legendarnog kluba ili anatomija jednog zločina?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare