Foto: Starsport

Saša Ilić, trener Čukaričkog kaže da njegov tim nije imao sreće u meču 15. kola Superlige sa Partizanom.

Crno-beli iz Humske su pobedili sa 2:0 i odaljili se na vrhu tabele Superlige sa 43 boda, u odnosu na prve pratioce – Crvenu zvezdu koja ima 35 bodova i Čukarički koji ima 25.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čestitam Partizanu na pobedi. Odlika velikih ekipa je što oni svoje šanse koriste, mi to danas nismo uradili. Imali smo jedno, tri četiri ozbiljne prilike koje nismo iskoristili. Golman Popović je odlično intervenisao, ali u svakom slučaju nisam nezadovoljan. Došli su momci ovde i pokazali da znaju da igraju fudbal. Da bi pobedili velikog protivnika kao što je Partizan, uz sve to je potrebna i velika doza sreće. Danas je možda nismo imali, ali čestitam ekipi Partizana“, rekao je Ilić posle meča za Arenu sport.

Golove za crno-bele postigli su Vujačić u 33. minutu i Živković u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Kajević je pogodio prečku za Čukarički, Kovaču je Popović sjajno odbranio udarac glavom, a stativu gola Partizana pogodio je Ndiaje.

Ilić je posle meča prokomentarisao i to kako se osećao na povratku u Humsku i stadion na kom je proveo najveći deo igračke karijere.

„Dobro. Rekao sam i ranije. Znao sam da ću jednom doći ovde, onog momenta kad sam se odlučio za ovaj posao. Hteo bih da se zahvalim navijačima Partizana što su me dočekali kako su me dočekali. Partizanu želim da nastavi u ovom ritmu i da osvoji titulu“, istakao je Ilić.

BONUS VIDEO: Mitrovićev het-trik za Fulam protiv Vest Bromviča

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare