Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kaže da mu je laknulo posle utakmice 15. kola Superlige Srbije.

Partizan je pobedio Čukarički sa 2:0, golovima Igora Vujačića i Marka Živkovića iz 33. i trećeg minuta nadoknade prvog poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ:

Čukarički je bio veliko iskušenje za Partizan, jer su njegovi igrači pogađali stativu i prečku, a golman crno-belih iz Humske Aleksandar Popović je u još nekoliko situacija odlično reagovao.

„Jesam odahnuo pravo da vam kažem, mnogo teška utakmica, izuzetno dinamična, mogla je da ode na jednu i drugu stranu. Mislim da su mogli svi da uživaju. Bilo je šansi dosta, situacija. Težak protivnik za nas. Mnogo smo problema imali s povredama, tako da sam baš srećan“, rekao je Stanojević posle meča za Arenu sport.

Tokom prvog poluvremena se u Partizanu povredio Saša Zdjelar, koga je zamenio Danilo Pantić.

„Zdjelar, iznenađujuće za njega, retko se povređuje. Povredio je zadnju ložu, a jutros na treningu Šćekić nije mogao, on je bio planiran da počne utakmicu. Nije bio ni na klupi, tako da smo imali mnogo problema“, otkrio je trener Partizana.

Upitan o tome hoće li klub moći da računa na povređenog vezistu u meču sa Gentom u četvrtak, u Ligi konferencija, Stanojević je rekao da je to teško.

„Teško da će Zdjelar moći da igra u četvrtak, daj Bože za sledeću, ali u četvrtak teško“, zaključio je Stanojević.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – gol i dve asistencije, Ajaks – PSV 5:0

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar