Žarko Lazetić, Foto: Starsport

Žarko Lazetić, trener TSC-a kaže da je preuranjeno da se već sada titula dodeljuje Crvenoj zvezdi.

Lazetićev TSC je gostovao Partizanu u Humskoj i u utakmici bez mnogo ozbiljnih šansi, izvukao je bod sa 0:0.

PROČITAJTE JOŠ:

„Velika je stvar za nas uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice, osim nekima koji su gubili kontrolu i onda je utakmica otišla u nekom smeru u kom ne treba da bude“, rekao je Lazetić za Arenu sport.

Kada je upitan na šta konkretno misli, Lazetić je kratko prokomentarisao: „Da me ne kazne“, i ostao nedorečen.

Dodao je odmah zatim i da Partizan, koji ima pet bodova posle tri meča, i dalje nije otpisan u borbi za titulu, te da je meč sa TSC-om iznedrio brojne dobre stvari.

„Nažalost, sad će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo i da je titula gotova u trećem kolu. Možda treba da se razgovara o jednoj fenomenalnoj utakmici gde je bilo svega. Mi smo imali svoje šanse, oni svoje, pritisli su nas naravno. Velika tenzija, svi su kao da je kraj sveta, a tek je počelo. Vidimo da Zvezda pobeđuje sve lagano u poslednjih pet godina, sve je to ok, ali mislim da ima prostora da se priča o mnogo dobrih stvari danas“, kaže Lazetić.

Partizan vs TSC Backa Topola Foto:Starsport/Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Istakao je u prvi plan dobru partiju golmana Veljka Ilića, koji je 2003. godište, a onda se prebacio na ono što želi Partizanu.

„Nadam se da će u nekom trenutku prestati da se priča ko je čiji, ko je zašta, Partizanu želim sve najbolje, ali mi smo TSC, naš predsednik je bio ovde u upravi, ali mi svaku utakmicu izlazimo sa mladim igračima, ne odmaramo golmane i stavljamo klince, nego igramo fudbal i pokušavamo da pobedimo. Kome god to smeta, to je problem svih nas zajedno“, kaže Lazetić.

Napomenuo je da je u drugom poluvremenu njegov tim malo izgubio snagu, da je kvalitet Partizana došao do izražaja, ali da se TSC i spremio za to.

„Naravno da smo mogli i bolje sa loptom, ali to je ovde teško. Partizan je bio dobar u visokom presingu, falili su golovi da bude potpuni užitak. Čestitam im na fer i korektnoj igri“, zaključio je Lazetić.

Superliga rezultati, 3. kolo:

Partizan – TSC 0:0

Radnik Radnički 1923 0:0

Petak:

Javor – Novi Pazar 2:1 (2:1)

(Gojković 11, Luković 15 – Joksimović 27)

Nedelja:

21.00 Mladost – Crvena zvezda

21.00 Čukarički – Napredak

21.00 Voždovac – Mladost GAT

21.00 Vojvodina – Spartak Subotica

Odloženo:

Kolubara – Radnički Niš

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Fantastičan gol sa ivice šesnaesterca ostavio bez daha

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar