Rafaela Pimenta
Foto: Youtube Screenshot Diario AS

Kada je u pitanju Real Madrid dolazak tako moćne osobe uvek pokrene čitavu lavinu glasina.

Rafaela Pimento je brazilska advokatica koja je preuzela nasledstvo koje je izgradio pokojni Mino Rajola.

PROČITAJTE JOŠ

Pimenta je odlučila da u sredu uveče gleda uživo meč Real Madrida i Brage u Ligi šampiona (3:0), a pre toga je čak dala i jednu kratku izjavu.

To je bilo dovoljno medijima koji su dobro upućeni dešavanjima u Realu da šuškaju o tome da se već radi na dolasku Erlinga Brauta Holana, najvećeg imena u njenoj agenciji.

Holan će od narednog leta za sve klubove van Premijer lige koštati 180 miliona evra, a Real bi mogao da odluči da je iskoristi. Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Real pokuša da obori i rekord o iznosu transfera koji je tokom istorije često bio u njegovom vlasništvu. Trenutno rekord je PSŽ koji je Nejmara platio Barseloni 222 miliona evra.

Real to sebi i te kako može da priušti, nakon što su navodno „kraljevići“ odlučili da odustanu od dovođenja Kilijana Mbapea. Najveći klub planete i najuspešniji u evropskim takmičenjima bi voleo da vidi Holana u belom dresu, a kada Florentino Perez, predsednik kluba, nešto zacrta to je obično samo pitanje vremena, a ne mogućnosti.

Real je pre nekoliko dana u saopštenju objavio da nije pregovarao sa Mbapeom, a očigledno su procenili da u Madridu nedostaje samo klasični golgeter koji bi igrao sa Džudom Belingemom i bio čovek koji bi poput Karima Benzeme ranije mogao da donese „Zlatnu loptu“ na Santjago Bernabeu.

Novi ubitačni trio Reala bi upravo mogli da budu Belingem, Holan i Vinisijus Žunior, a nema nikakve dileme da bi Norvežanin samo od prodaje dresova isplatio deo transfera.

Rajola je imao zatvorena vrata u Realu tokom poslednjih godina, ali je situacija sa Pimentom sada drugačija. Norvežanin je ove godine završio drugi u glasanju za „Zlatnu loptu“ i pored toga što je osvojio čak tri trofeja sa Mančester sitijem.

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar