Rade Bogdanović na RTS
Foto: RTS

Fudbaleri Srbije savladali su Švajcarsku sa 2:0, a posle meča je i Rade Bogdanović, stručni konsultant RTS, odlučio da se javno izvini.

On je imao mnogo toga da kaže o igri „orlova“, ali je nakon toga odlučio da se izvini Aleksandru Mitroviću, Predragu Rajkoviću, ali i Vladimiru Stojkoviću.

PROČITAJTE JOŠ

Moramo da napomenemo kad sami sebe demantujemo, a ja uvek mogu sam sebe da demantujem. A to je da Mitrović i Rajković igraju u Saudijskoj Arabiji. Unači ljudi nije pitanje lige i kvaliteta – nego možeš ili ne možeš, hoćeš li ili nećeš. Moramo da se izvinimo i golmanu Vladimir Stojkoviću (igra u Saudijskoj Arabiji, a bio je na meču u Leskovcu, prim. aut.)…“, poručio je Bogdanović pre svih kritika.

Prva je bila na račun terena u Leskovcu.

„Pokazali su naši po ko zna koji put naši fudbaleri da su prilagodljivi, posebno po ovoj njivi od terena. Bio je jako loš teren, hvala Bogu da se niko nije povredio sem Saše Lukića, a bilo je još kandidata.“

Istakao je koliko je ova pobeda bitna za fudbalere Srbije.

„Večeras je bilo 2:0 i samo treba pričati o pobedniku, ali mislim da Švajcarci bili loši, samo su bili iznenađeni uslovima. Mi smo navikli na njih, ekipa se prilagodila, dali su sami sebi na vreme gol, mi smo dali na vreme, Rajković odbranio penal i priveo meč kraju bez ikakvog stresa. Neka proslave večeras, znaju dobro protiv Španije kako furija melje, moraju da se spreme.“

BONUS VIDEO Vladimir Stojković odbrana protiv Al Nasra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare