Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Rade Bogdanović, bivši fudbaler i fudbalski analitičar, prokomentarisao je igru Belgije i Romelua Lukakua, koji baš nema sreće na Evropskom prvenstvu.

Fudbaleri Belgije pobedili su Rumuniju (2:0) u drugom kolu grupe E i tako stigli do prve pobede na Evru u Nemačkoj, a Lukaku je ponovo postigao gol koji nije važio zbog ofsajda.

Bio je ovo treći gol koji nije priznat Belgijancu, pošto je prethodno u porazu od Slovačke (1:0), Lukaku dva puta pogađao i dva puta mu gol nije bio priznat i to nakon intervencija iz VAR sobe.

„Razlika jeste u klasi. Odigrali su ozbiljno. Imaju sistem igre opasan, po krilnim pozicijama. Trosar je bio kao na motoru, prebrz. Ja bih se vratio ponovo na ovog Lukakua, koji stvarno je u maleru čovek. Jedino da zove Kangu i ovog njegovog vrača, pa da skinu neke čini, jer je nemoguće. A, jako dobro igra, ja volim igrače koji igraju za tim, za kolektiv, ne štedi se nije ni sebičan, nezgodan u okretu, pomera onu loptu levo, desno. Ozbiljan centarfor. Belgija je ispunila očekivanja“, rekao je Bogdanović o Lukakuu.

PROČITAJTE JOŠ:

Bogdanović je ovim komentarom podsetio na intervju Zvezdana Terzića u kom je ispričao anegdotu vezanu za Gelora Kangu i njegovog vrača, koji je navodno tražio 30.000 evra kako bi Zvezda pobedila CSKA Moskvu pre nekoliko godina.

Lukaku je na ovom Evru postigao više neregularnih golova nego bilo koji igrač regularnih, a Belgijanci će u poslednjem kolu grupne faze protiv Ukrajine odlučivati o plasmanu dalje.


www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare