Rade Bogdanović
Foto: Nova.rs

Fudbalski analitičar i nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović bio je oštar prema selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju posle eliminacije "orlova" sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Srbija je nakon remija bez golova protiv Danske u poslednjem kolu završila zvanično takmičenje, i to kao poslednja u grupi sa dva boda.

S druge strane, Slovenija i Danska su imale po tri, a Engleska pet.

Pročitajte još

Bogdanović se osvrnuo na izjavu Piksija u kojoj je selektor potencirao kako se nismo obrukali i kako nismo bili vreća za udaranje.

„Selektor je lepo to sve ispričao. Nahvalio se kao što se nahvalio svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još igra fudbal, što je samoljubiv, izuzetno sujetan i nije objektivan. Zasmetala mi je njegova sujeta kako niko nije očekivao da nas neko udara kao vreću, čovek ima milion i po evra godišnju platu. On priča da je neko očekivao da nas udaraju kao vreću. Pa selektore, mi smo te doveli da nas ne bi udarali kao vreću. Dali smo ti platu. Dali su ti da se izdigneš iznad tima, iznad Fudbalskog saveza Srbije. Niko ništa ne sme da te pita“, rekao je Rade Bogdanović.

Srbija je na šampionatu Evrope postigla samo jedan gol i to je učinio Luka Jović protiv Slovenije u poslednjoj sekundi.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare