Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura neće više biti glavni funkcioneri crno-belih

Kako Nova.rs saznaje, uvedena je prinudna uprava u FK Partizan od strane JSD Partizan i raspuštena je Skupština FK Partizan tim povodom.

To znači da Milorad Vučelić i Miloš Vazura neće više biti predsednik odnosno generalni direktor kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Kako naš portal saznaje, članovi prinudne uprave koja stupa na snagu su Zoran Lončar, Željko Tanasković, Nenad Vukčević, Jaško Međedović i Ratomir Babić.

Ujedno, Lončar se imenuje za zastupnika FK Partizan.

Pomenuta petorka rukovodiće crno-belima do izbora nove Skupštine, koja je raspuštena, a koja će u novom sazivu birati novo rukovodstvo.

Raspad Partizana u istorijskoj sezoni

FK Partizan u istorijskoj sezoni u Superligi igra možda i najgore u istoriji, a veoma je moguće da će ostati i bez mesta u evropskim takmičenjima.

To je donekle popravio pobedom nad TSC u gostima rezultatom 3:1, u trećem kolu plej-ofa Superlige, ali…

Sve ono užasno urađeno godinama unazad od strane čelnika kluba ne može da se izbriše, naprotiv.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Od samostalnosti Srbije se nije dogodilo da će treće mesto u Superligi vredeti kao ove sezone. Ekipa koja završi kao trećeplasirana na tabeli domaćeg prvenstva izvesno će se direktno plasirati u plej-of, odnosno u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, dok će šampion direktno otići u Ligu šampiona, a vicešampion u kvalifikacije za najelitnije evropsko takmičenje.

Tehnički, osvajač Kupa Srbije ili trećeplasirani, ukoliko prvak ili drugoplasirani uzmu Kup, otići će u kvalifikacije za Ligu Evrope, odnosno imaće sigurno mesto bar u Ligi konferencija.

Trenutna situacija u Kupu je takva da je Zvezdi prilično otvoren auto-put ka odbrani duple krune. To ne znači da su pehari unapred na Marakani, ali kako je Partizan šokantno ispao iz Kupa u Sremskoj Mitrovici, moralo bi da se dogodi epsko iznenađenje da trećeplasirani superligaš nema navedenu težinu.

BONUS VIDEO Grobari skandiraju „Uprava napolje“ i vređaju Vazuru i Vučelića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar