Piksi progovorio o klupi Srbije: Odveo bih nas u Katar

Fudbal 16. dec. 202010:38 > 14:55
Podeli:
piksi
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Dragan Stojković Piksi oglasio se povodom spekulacija da bi mogao da preuzme fudbalsku reprezentaciju Srbije od Ljubiše Tumbakovića. Gostovao je u jutarnjem programu televizije K1 gde je pričao o svom eventualnom angažmanu u FSS.

Čuveni fudbaler i trener je bio gost na postavljanju kamena temeljca u Inđiji, za japansku fabriku Tojo Tajers, što je bio povod za priču o klupi Orlova.

PROČITAJTE JOŠ

On je otkrio da je letos obećao da će prisustvovati jer se radi japanskoj korporaciji, a u Japanu je proveo 13 godina i postao legenda.

„Ja sam ovde duže vreme, nisam bio u medijima i odmorio sam se. Prvi put sada dolazim javno i sad će da budu pozivi sa svih strana. Ljude interesuje, ima istine da me hoće godinama unazad“, osvrnuo se Piksi na pozive FSS-a.

On je otkrio i zašto nije ranije prihvatao ili govorio o pozivu Srbije.

„Zato što su u tim momentima imali selektore i bilo kakva izjava sa moje strane ne bi bila kolegijalna. Znam da postoje želje, pozivi. Bilo je u poslednje vreme, ali reći ću vam, u novembru sam tri puta odbio Gvangdžu da se vratim. Odbio sam jer živimo u specifičnom vremenu, uslovima, nosimo maske. Prebrzo odlaze neki ljudi u nekim godinama, a korona nije šala“, rekao je Stojković za TV K1.

U slučaju preuzimanju Orlova, Stojković ima veliko samopouzdanje.

„Znam da bih nas odveo u Katar. Znam jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum, maksimuma. Ne mogu da ti neki igrači u utakmici koja je najbitnija, budu najgori. To se u poluvremenu reši“, poručio je Piksi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar