Foto: Instagram / buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić bio je na polaganju kamena temeljca za japansku fabriku pneumatika u Inđiji, a specijalni gost na tom događaju bio je i Dragan Stojković Piksi, peta Zvezdina zvezda.

Stojković, nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije i peta Zvezdina zvezda, deo svoje karijere proveo je u Japanu, gde je stekao zavidnu reputaciju.

„Zahvalnost Piksiju Stojkoviću i Diki Stojanoviću na podršci koju su danas pružili Srbiji pri dolasku japanskih investitora u Inđiju. Legende, hvala vam na svemu“, napisao je predsednik Srbije, pa se pokreće pitanje da li su razgovarali samo o proizvodnji guma ili i o upražnjenom selektorskom mestu na klupi Srbije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Ona je ostala upražnjena otkazivanjem poverenja Ljubiši Tumbakoviću koji nije uspeo da se plasira sa reprezentacijom na Evropsko prvenstvo 2021. jer su Orlovi posle penala poraženi od Škota.

„Živeo Japan i živela Srbija. Japan je zemlja koja ima posebno mesto u mom srcu, jer sam predivne godine proveo tamo, upoznao njihovu kulturu, život. Zahvalan sam što su me trpeli tih 13 godina. Osećam veliko zadovoljstvo i pre svega želim da čestitam predsedniku Vučiću i svim akterima na projektu koji će mnogo značiti Srbiji. Želim da pozdravim i moje prijatelje u Japanu, živeo Japan i živela Srbija“, rekao je Stojković na polaganju kamena temeljca.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare