fOTO: EPA/PETER POWELL

Patris Evra, fudblaska legenda Mančester junajteda i francuske reprezentacije je nedavno izdao knjigu u kojoj je isrpičo priču o svom životu i karijeri, a jedna priča je posebno potresla kompletnu javnost.

PROČITAJTE JOŠ

Evra je otkrio da je bio seksualno zlostavljan od strane nastavnika i direktora škole, kada je imao 13 godina, a to se dešavalo svaki dan.

On je sve što mu se dešavalo tek nedavno otrio svojoj majci, jer ga je bilo sramota da o tome priča.

„Kada sam prvi put izdao knjigu nisam ispričao celu priču jer sam bio posramljen i uplašen šta će ljudi misliti. Sada želim da ispričam sve, jer ne želim da deca u takvoj situaciji budu posramljena od samih sebe, misleći da nisu hrabri. Nije to pitanje hrabrosti, već mentalne spremnosti“, istakao je Evra.

On je želeo da na ovaj način ohrabir svu decu koja se nađu u takvoj situaciji.

„Želim da se postaram da deca imaju hrabrosit da ne okrive sebe, jer sam ja uvek krivio sebe. Ne stidim se da kažem da sam se osećao kao kukavica mnogo godina jer nikada nisam progovorio“, rekao je Evra.

On je u knjizi ispričao kako je boravio kod direktora škole koji mu je dozovoljavao da igra video igrice u njegovoj kući.

„Sada mi je jasno da je hteo da me namami. Verujući da spavam, on bi stavio ruke ispod mog pokrivača i probao bi da me dodiruje. Znao sam da radi nešto loše, pa sam probao da ga odgurnem i udarim. Suprotstavio sam mu se, ali sam bio i uplašen, mada nisam smeo da mu to pokažem. To bi trajalo nekih 10-15 minuta i on se nije šalio, pokušavao je da mi skine pantalone. Ništa nije govorio, ali se dodirivao i bio je seksualno uzbuđen onim što se dešavalo“, ispričao je Evra.

On je o tome ćutao godinama.

„Nikome nisam rekao, bilo me je sramota da pričam sa mojom majkom i nisam znao hoće li mi ona ili neko drugi poverovati. Nisam nikome ispričao celu priču do sad“, dodao je on.

To predatora nije psrečilo da uspe u svojoj nameri, pa je jednom prilikom po Evrinom priznaju njegov polni organ uzeo u svoja usta.

Sada posle mnogo godina, Evra je rešio da razotkrije kompletan zločin, kako bi pomogoa drugoj deci.

BONUS VIDEO  Navijači Partizana vređali Vučića protiv Genta

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar